Добре дошли, посетител   Вход

За нас

Старейки се да бъдем максимално полезни на клиентите си и да се развиваме непрекъснато, създадохме иновативен за българския пазар портал, който предлага цялата гама от услуги на „Копирен и Принт Център Роел”. За разлика от други сходни платформи, с officeprint.bg клиентите ще могат не само да качват готови файлове, но и напълно да създават такива като целият процес има подробна визуализация в реално време. Бихте могли да видите как ще изглеждат документите Ви на различни цветове хартия, на картон с различна текстура, в пълноцветен или черно-бял печат, ламинирани или подвързани. Вие създавате, а ние ще се погрижим завършеният продукт да достигне до Вашата врата в определения от Вас срок.

officeprint.bg е най-лесният и ефективен начин за принтиране на Вашите документи, за създаване на визитки или за оформяне изцяло всички други печатни материали, от които Вашият бизнес се нуждае. лесно можете да направите собсвен дизайн на визитки или да изберете някой от вече готовите такива в модула "Създай визитки". А за да улесним работата Ви още повече, системата е разработена така, че да пази поръчките Ви за последните шест месеца, което прави възможно да отпечатате визитки многократно без да е необходимо да ги създавате или качвате отново. Тази услуга работи за Вас – не е нужно да губите време в уточняване на детайлите по поръчката на място, не е нужно да поддържате принтери и консумативи, нито да имате наличен голям асортимент от хартии и картони, защото ние ще свършим всичко това вместо Вас и ще го доставим до вратата Ви в напълно завършен вид.

„Копирен и Принт Център Роел” е създаден с основната цел да концентрира необходимита техника и човешки ресурс, достатъчни да бъдат изпълнени дори най-нестандартните клиентски изисквания относно размер, материали, качество, цветност и цялостна завършеност на крайния продукт. За тази цел е подбрана съвкупност от модерни цифрови печатни машини, широкоформатни, мултифункционални и черно-бели плотери, високоскоростни копирни машини и принтери, стандартни и широкоформатни ламинатори, подвързваща техника за документи, презентации и календари, техника за книговезка дейност.

Екипът на „Копирен и Принт Център Роел” се състои от мотивирани, млади, висококвалифицирани специалисти, готови да се справят прецизно, качествено и в срок с всяко клиентско изискване. Независимо дали проектът се нуждае от предпечатна подготовка, графичен дизайн, висококачествен печат, детайлна обработка, или специфична опаковка, ще бъде завършен според всички дадени от клиента указания. Освен често търсените визитни картички, брошури, бланки, папки, плакати, календари, каталози, чертежи и формуляри, в копирния център се предлагат и множество услуги както за всякакви видове печатна реклама, така и за ежедневната нужда от формуляри и отпечатани документи.

За да бъдем максимално полезни на клиентите си, предлагаме голямо разнообразие от консумативи за матрични, мастиленоструйни и лазерни принтери в съчетание с голям набор хартии и картони.

Освен всички предлагани услуги, в „Копирен и Принт Център Роел”  можете да поръчате специфични формуляри, книги или други специални издания, които ще отпечатаме във високотехнологична печатница, съобразно посочените изисквания, независимо от техния тираж.