Добре дошли, посетител   Вход

Принтиране

      Уважаеми клиенти,

За да ползвате модула за принтиране, моля следвайте стъпките, които системата предлага за избор на вид, размер и грамаж на хартията, тип печат, брой страници, цветност, както и голямо разнообразие от довършителни работи, които да придадат на документите Ви за притиране идеален завършен вид.

Системата предлага огромен набор от възможности за принтиране и оформяне на Вашите документи. Можете да избирате между двадесет вида хартия, осем основни размера, двадесет и шест цвята на хартията, седем различни грамажа на хартията, тип и цветност на принтиране. В зависимост от броя страници можете да избирате между различни довършителни работи -- подвързване с различни спирали (пластмасови или метални в различни цветове), подвързване с твърди корици в десет цвята, поставяне на телчета, ламиниране с фолио в три различни дебелини, сгъване, рязане, перфориране и биговане.

Системата ни автоматично ще изчисли цената на искания от Вас продукт, както и приблизителното му тегло, от което зависи стойността на доставката.

Пожелаваме Ви приятна работа с модула "Принтиране"!

Страници
Вид хартия
Бяла Клас А, размер А4
Бяла Клас А, размер А3
Бяла Клас А, размер А5
Бяла Клас А, размер Letter
Рециклирана, размер А4
Рециклирана, размер А3
Рециклирана, размер А5
Рециклирана, размер Letter
Паус, размер А4
Паус, размер А3
Паус, размер А5
Паус, размер Letter
Хромова хартия, размер А4
Хромова хартия, размер А3
Хромова хартия, размер А5
Хромова хартия, размер Letter
Цветна, размер А4
Цветна, размер А3
Цветна, размер А5
Цветна, размер Letter
Размер на хартията
Грамаж на хартията
Тип печат на страница
Брой страници и Цветност